Despre Pensiunea Luminita din Targu Jiu

Clasificata la 3 margarete Pensiunea Luminita vine in intampinarea turistilor cu o capacitate de pana la 20 locuri, in 8 camere matrimoniale, 2 camere twin toate utilate la cele mai inalte standarde. Luminozitatea, culoarea, confortul ofera turistului, momente de relaxare si liniste intr-o zona in care natura, istoria si cultura s-au prins in hora. Fiecare camera dispune de grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu si Internet Wireless. Iesind pe balconul generos al camerei turistul poate asculta fosnetul padurii armonizat de triluri care se nasc printre ramuri , zarid piscina Pensiunii Luminita… si parca deja isi doreste ca vara sa poposeasca aici in Gorj uitand de orasele agitate si bucurandu-se de oaza de verdeata si natura. Este departe de factorii de poluare, zgomot si stres , imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit. Aici te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane descoperind o lume parca desprinsa din basme, cu sate ingropate in gradini, case vechi – adevarate monumente de arhitectura populara, biserici si manastiri.image description

Cateva cuvinte

Traditie

La Pensiunea Luminita se promoveaza traditia produselor romanesti 100%

Servicii

Pensiunea Luminita va ofera servicii de cazare in regim de 3 margarete

Rezerva on-line

Rezeva on-line la pensiunealuminitatravel@gmail.com sau telefonic la numarul de telefon: +40 765 275 015 pentru o confirmare imediata.

Localizare

Pensiunea Luminita se afla la doar 7 Km de Targu Jiu, in centrul Judetului Gorj, oferindu-va cazare ieftina la cele mai ridicate standarde

Aproape de natura

Piscina Pensiunea Luminita este situata intr-un cadru natural plin de verdeata ideal pentru momentele tale de relaxare petrecute la piscina.

Piscina

Piscina la care va invitam sa va petreceti o parte din timpul vostru liber, se vrea a fi una dintre cele mai moderne piscine din judetul Gorj avand un sistem automat de filtratre si tratare a apei, fiind ameanjata cu o terasa generoasa unde va veti putea racori cu un cocktails delicios . Piscina Luminita este la o distanta de doar 7 km de Targu Jiu fiind amenajata in aer liber si avand adancimea intre 1,20 m si 1,60 m ,accesul copiilor sub 14 ani fiind permis doar cu supravegherea unui adult.

Agrement

Loc de joaca pentru copii
Loc special amenajat pentru gratar cu toate ustensilele necesare
Piscina cu Terasa
ATV-uri pentru drumetii
Consultanta + harti turistice spre frumusetile naturale si culturale ale Gorjului

Piscina